Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Nyhetsbrev 18. februar 2016

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Bransjetreff, verksteder, DKS, festivalvisninger med mer

 

Bransjetreff Vestfold
Ikke gå glipp av bransjetreffet i regi av Vestfold Filmforum i morgen. Du vil blant annet få se kortfilmen «Frysninger» av Marius Myrmel som vant Tromsøpalmen under TIFF i år.

 

 

Bli en bedre historieforteller
Bli med i våre skrivegrupper eller meld deg på verkstedet «Å se skogen for bare trær» innen torsdag 18. februar!

Film i Den kulturelle skolesekken (DKS)
Nfi fordeler i år midler til film i DKS. Første søknadsfrist er 1. mars. De behandler kun søknader innsendt via egne søknadsskjema.

Festivalvisninger
Vi ønsker oversikt over festivaldeltakelse og priser til alle filmer med tilskudd fra Viken Filmsenter. Hjelp oss å skryte av dere ved å sende oppdatert info til post@vikenfilmsenter.no.

 

Veier ut av Viken
Den første av fire samlinger i utviklingsprogrammet for dokumentarister er nå vel gjennomført og vi gleder oss til fortsettelsen. Her er de 15 utvalgte filmskaperne som deltar.

Bygg bedrift
Fortsatt et par plasser igjen på programmet for foretningsutvikling av kulturbedrifter. Kurset går over tre samlinger og starter opp i neste uke. Ta kontakt raskt om du er interessert

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.