Logo – Viken Filmsenter

Spillkonventet ble for første gang arrangert på Klækken hotell i september 2012, på initiativ fra NFI og med Virke produsentforening som samarbeidspartner. Viken filmsenter tok over stafettpinnen som arrangør i 2020 og årets konvent skal holdes på Soria Moria hotell rett ovenfor Holmenkollen 20.–21. juni.

I samarbeid med NFI og flere bransjepartnere bygger vi videre på det gode grunnlaget og har som mål at Spillkonventet skal fortsette å være den norske spillbransjens viktigste og hyggeligste møteplass.

Har du spørsmål eller innspill til programkomiteen eller Viken filmsenter, kontakt Linda Lothe, som leder arbeidet i år. 

Programkomitéen 2022

 

Håvard Haugrud er daglig leder for Hamar Game Collective. Håvard har blant annet erfaring med å arrangere store og små arrangementer som f.eks. Global Game Jam Hamar, testbonanza m.fl. Han arbeider til daglig med å utvikle spillklyngen på Hamar og gi spillselskaper de beste forutsetninger for å lykkes.

Magnus Tellefsen jobber som produksjonsrådgiver hos Norsk filminstitutt, og har vært med og arrangert spillkonventet på Klækken de siste årene. Mangnus stiller også fast med spillquiz.

Runa Haukland jobber til daglig som prosjektleder hos Hyper Games, og var før dette daglig leder for Hamar Game Collective. Hun er medgrunnlegger og tidligere styremedlem i Women in Games Norway, og har vært med på å organisere og gjennomføre spillrelaterte arrangementer som Splash Jam, Global Game Jam og Konsoll.

Cecilie Stranger-Thorsen er film- og spillkonsulent i Viken filmsenter. Cecilie har arbeidet med å skape møteplasser for film- og spillbransjen i mange år, blant annet i samarbeid med Nordic Game. Som uavhengig konsulent arbeidet hun i mange år med fokus på formatutvikling og kreative næringer, og hun kom til Viken filmsenter fra en stilling som utviklingsleder for svenske Boost Hbg, et regionalt senter for film, transmedia og nye format.

Linda Lothe er kommunikasjons- og administrasjonsrådgiver i Viken filmsenter og ansvarlig for Viken UNG. Linda har de siste årene bygget opp et tilbud for unge spillutviklere i samarbeid med E6 medieverksted og leder i år arbeidet med programkomiteen.

Samarbeidspartnere

Kontakt

Linda Lothe

Fagansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak

Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Marius Hagen

Prosjektleder Spillkonventet

Telefon: +47 411 78 696
E-post: Spillkonventet@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.