Logo – Viken Filmsenter

16 søknader er nå innvilget stipender på til sammen 788 000 NOK. Filmsenteret mottok hele 103 søknader forut for denne tildelingsrunden. – Vi er stolte av å tildele fordypningsstipend for femte gang. Søknadsmengden er jevn og stor, noe som bekrefter behovet for et stipend i tidlig og sårbar fase av et prosjekt og kunstnerskap, forteller Gunhild Enger fra filmsenterets styre. Kaveh Tehrani er en av de som har mottatt fordypningsstipend i denne tildelingsrunden. På nettsidene våre kan du lese mer om hvordan stipendet skal brukes og se hvem andre som har mottatt stipend i denne tildelingsrunden. (link i bio) (Foto: fra innspillingen av kortfilmen «The Manchador») #fordypningsstipend #stipend #vikenfilmsenter #themanchador #kunstnerskap #prosjektutvikling #kortfilm #dokumentar16 søknader er nå innvilget stipender på til sammen 788 000 NOK. Filmsenteret mottok hele 103 søknader forut for denne tildelingsrunden. – Vi er stolte av å tildele fordypningsstipend for femte gang. Søknadsmengden er jevn og stor, noe som bekrefter behovet for et stipend i tidlig og sårbar fase av et prosjekt og kunstnerskap, forteller Gunhild Enger fra filmsenterets styre.

Kaveh Tehrani er en av de som har mottatt fordypningsstipend i denne tildelingsrunden. På nettsidene våre kan du lese mer om hvordan stipendet skal brukes og se hvem andre som har mottatt stipend i denne tildelingsrunden. (link i bio) (Foto: fra innspillingen av kortfilmen «The Manchador») #fordypningsstipend #stipend #vikenfilmsenter #themanchador #kunstnerskap #prosjektutvikling #kortfilm #dokumentar

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.