Logo – Viken Filmsenter

Å lage film i krisen – digitalt seminar med Anders Hammer. I morgen, onsdagen 6. mai kl. 14 kjører vi i seminar via Crowdcast. Registrer deg i forkant for å reservere plass og få påminnelser før seminaret starter! I seminaret vil Hammer fortelle om arbeidet i Hongkong og erfaringene med å krysse dokumentarisme og utenriksjournalistikk i internasjonale og norske produksjoner. Han vil også fortelle om hva samarbeidet med Field of Vision har betydd for ham som dokumentarfilmskaper. Seminaret er det tredje i rekken av digitale treff under paraplyen «Publikumsarbeid i Koronaens tid». Lenke til seminaret finner du på våre nettsider og på facebook. #vikenfilmsenter #regissør #publikumsarbeid #filmikrisetidNB! Artikkelen er flere år gammel!

Å lage film i krisen – digitalt seminar med Anders Hammer.
I morgen, onsdagen 6. mai kl. 14 kjører vi i seminar via Crowdcast. Registrer deg i forkant for å reservere plass og få påminnelser før seminaret starter! 
I seminaret vil Hammer fortelle om arbeidet i Hongkong og erfaringene med å krysse dokumentarisme og utenriksjournalistikk i internasjonale og norske produksjoner. Han vil også fortelle om hva samarbeidet med Field of Vision har betydd for ham som dokumentarfilmskaper.

Seminaret er det tredje i rekken av digitale treff under paraplyen «Publikumsarbeid i Koronaens tid». Lenke til seminaret finner du på våre nettsider og på facebook. 
#vikenfilmsenter #regissør #publikumsarbeid #filmikrisetid

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.