Logo – Viken Filmsenter

ALLTID PÅ UTKIKK ETTER DEN ANDRE FORTELLINGEN Å være konsulent er en utsatt, men også privilegert rolle. De siste 3 årene har vi hatt gleden av å ha Kalle Løchen som vår filmkonsulent, men nå er åremålet kommet til veis ende. Vi er glade for alt han har tilført oss faglig og personlig – det er jo bare én Kalle Løchen i film-Norge. Nå som vi har hatt ham til låns en periode håper vi at andre også får gleden av hans kunnskap og erfaring. For Kalle er alltid interessert i en god samtale om film. Kort eller lang, tradisjonell eller annerledes. Her snakker daglig leder i filmsenteret, Ånund Austenå, og Kalle Løchen om tiden som har gått og veien fremover. https://vikenfilmsenter.no/alltid-pa-utkikk-etter-den-andre-fortellingen / #dokumentarfilm #vikenfilmsenter #kortfilm #kortfilmfestivalenNB! Artikkelen er flere år gammel!

ALLTID PÅ UTKIKK ETTER DEN ANDRE FORTELLINGEN  Å være konsulent er en utsatt, men også privilegert rolle. De siste 3 årene har vi hatt gleden av å ha Kalle Løchen som vår filmkonsulent, men nå er åremålet kommet til veis ende. Vi er glade for alt han har tilført oss faglig og personlig – det er jo bare én Kalle Løchen i film-Norge. 
Nå som vi har hatt ham til låns en periode håper vi at andre også får gleden av hans kunnskap og erfaring. For Kalle er alltid interessert i en god samtale om film. Kort eller lang, tradisjonell eller annerledes.

Her snakker daglig leder i filmsenteret, Ånund Austenå, og Kalle Løchen om tiden som har gått og veien fremover. https://vikenfilmsenter.no/alltid-pa-utkikk-etter-den-andre-fortellingen /  #dokumentarfilm #vikenfilmsenter #kortfilm #kortfilmfestivalen

Instagram filter used: Clarendon

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.