Logo – Viken Filmsenter

Animasjonsfestivalen i Fredrikstad nærmer seg! – Jeg har vært på festivalen før, og gleder meg til å dra igjen og se mange av de fine kortfilmene. De virker veldig inspirerende for meg som jobber i bransjen. Denne gangen er svært spesiell på grunn av Dan Harmons besøk. Jeg, og mange av vennene mine er store fans av blant annet Rick and Morty og HarmonQuest, og vi ser alle frem til å møte ham. Apropos venner, så er festivalen også en fin mulighet til å treffe tidligere klassekamerater fra animasjonsstudiet og bli kjent med nye folk i bransjen, sier Julia. (sveip for å se hennes anbefalinger for fredagen). Julia Torjak er nyutdannet animatør fra Høyskolen i Volda og jobber nå som frilansillustratør og 2D animatør med base i Oslo. . . . . . @animfest @juliatorjak #vikenfilmsenter #FAF2019 #animasjon @litthusfred #litteraturhusetifredrikstadNB! Artikkelen er flere år gammel!

Animasjonsfestivalen i Fredrikstad nærmer seg! – Jeg har vært på festivalen før, og gleder meg til å dra igjen og se mange av de fine kortfilmene. De virker veldig inspirerende for meg som jobber i bransjen. Denne gangen er svært spesiell på grunn av Dan Harmons besøk. Jeg, og mange av vennene mine er store fans av blant annet Rick and Morty og HarmonQuest, og vi ser alle frem til å møte ham. Apropos venner, så er festivalen også en fin mulighet til å treffe tidligere klassekamerater fra animasjonsstudiet og bli kjent med nye folk i bransjen, sier Julia. (sveip for å se hennes anbefalinger for fredagen). Julia Torjak er nyutdannet animatør fra Høyskolen i Volda og jobber nå som frilansillustratør og 2D animatør med base i Oslo. .
.
.
.
.
 @animfest @juliatorjak #vikenfilmsenter #FAF2019 #animasjon @litthusfred  #litteraturhusetifredrikstad

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Fredrikstad Animation Festival

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.