Logo – Viken Filmsenter

Bygg tilbakemeldingskultur – gjør feedback til en vane! Like før 17. mai fokuserte vi på tilbakemeldingskultur en hel kveld. Vi var samlet på Oslo 16 og fikk mange gode tips fra Jonas Aakre. Takk til alle som deltok og bidro med egne erfaringer og gode råd 👍 Verkstedet ble fort fulltegnet og godt mottatt, så vi ønsker å arrangere en ny feedback kveld snart. I mellomtiden kan dere som ikke var der lese om noe av det vi var innom nettsiden vår, og kanskje snappe opp et tips eller to😊 (link i bio) . . . . . . . . . #norskefilmskapere #film #dokumentar #kortfilm #vikenfilmsenter #produsent #regi #tilbakemeldingskulturNB! Artikkelen er flere år gammel!

Bygg tilbakemeldingskultur – gjør feedback til en vane!
Like før 17. mai fokuserte vi på tilbakemeldingskultur en hel kveld. Vi var samlet på Oslo 16 og fikk mange gode tips fra Jonas Aakre. Takk til alle som deltok og bidro med egne erfaringer og gode råd 👍
Verkstedet ble fort fulltegnet og godt mottatt, så vi ønsker å arrangere en ny feedback kveld snart. I mellomtiden kan dere som ikke var der lese om noe av det vi var innom nettsiden vår, og kanskje snappe opp et tips eller to😊 (link i bio) .
.
.
.
.
.
.
.
. 
#norskefilmskapere 
#film 
#dokumentar 
#kortfilm 
#vikenfilmsenter 
#produsent 
#regi 
#tilbakemeldingskultur

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Oslo16

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.