Logo – Viken Filmsenter

Delta i ny nasjonal undersøkelse! Link i bio Koronasituasjonen har skapt store utfordringer for mange, i tillegg er det svært krevende at situasjonen endrer seg fortløpende og at man mangler en tidsramme. Vi trenger oppdatert informasjon og samarbeider med de andre filmsentrene i landet om en felles undersøkelse. Vi håper dere vil bidra til å få samlet inn informasjon om de store linjene i praktiske og økonomiske konsekvenser – av det dere kan stipulere noe om pr. i dag og innenfor de nærmeste månedene. Med dette ønsker vi å få best mulig oversikt over situasjonen, til bruk i de enkelte sentrenes arbeid, samt i arbeid inn mot sentrale myndigheter gjennom samarbeidet i FilmReg. . . . #oslo #vikenfilmsenter #regissør #filmskapere #produsent #koronafilm #viken #tilskuddNB! Artikkelen er flere år gammel!

Delta i ny nasjonal undersøkelse! Link i bio

Koronasituasjonen har skapt store utfordringer for mange, i tillegg er det svært krevende at situasjonen endrer seg fortløpende og at man mangler en tidsramme. Vi trenger oppdatert informasjon og samarbeider med de andre filmsentrene i landet om en felles undersøkelse. 
Vi håper dere vil bidra til å få samlet inn informasjon om de store linjene i praktiske og økonomiske konsekvenser – av det dere kan stipulere noe om pr. i dag og innenfor de nærmeste månedene. Med dette ønsker vi å få best mulig oversikt over situasjonen, til bruk i de enkelte sentrenes arbeid, samt i arbeid inn mot sentrale myndigheter gjennom samarbeidet i FilmReg. .
.
.

#oslo #vikenfilmsenter #regissør #filmskapere #produsent #koronafilm #viken #tilskudd

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.