Logo – Viken Filmsenter

– Det har vært en spennende reise, og ekstra gøy å følge utviklingen når forfatterne forankrer prosjektets kjerneverdier i sin egen virkelighet. Da står forfatteren stødig i prosessen, og tar større sjanser, uten å miste seg selv, sier Mona J. Hoel. «Langstrakt» er Viken filmsenters utviklingsprogram for lange formater. Langstrakt startet opp i høst, har strukket seg over seks måneder og ble avsluttet med en siste felles-samling lørdag 15. februar. Programmet har bestått av felles-samlinger, i tillegg til en-til-en veiledning. I forbindelse med avslutningen av programmet har vi invitert veilederne, Mona J. Hoel og Ulf Breistrand, til å reflektere over veiledningsprosessen de har vært gjennom. Les om det på nettsidene våre (link i bio). . #vikenfilmsenter #utviklingsprogrammet #langeformater #fiksjonsfilm #dokumentar #regissør #veiledning #manus– Det har vært en spennende reise, og ekstra gøy å følge utviklingen når forfatterne forankrer prosjektets kjerneverdier i sin egen virkelighet. Da står forfatteren stødig i prosessen, og tar større sjanser, uten å miste seg selv, sier Mona J. Hoel. «Langstrakt» er Viken filmsenters utviklingsprogram for lange formater. Langstrakt startet opp i høst, har strukket seg over seks måneder og ble avsluttet med en siste felles-samling lørdag 15. februar. Programmet har bestått av felles-samlinger, i tillegg til en-til-en veiledning.

I forbindelse med avslutningen av programmet har vi invitert veilederne, Mona J. Hoel og Ulf Breistrand, til å reflektere over veiledningsprosessen de har vært gjennom. 
Les om det på nettsidene våre (link i bio). .
#vikenfilmsenter  #utviklingsprogrammet #langeformater #fiksjonsfilm #dokumentar #regissør #veiledning #manus

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.