Logo – Viken Filmsenter

Er du nysgjerrig på hva som foregår i konsulentens hjerte og hode? Vi har samlet opp noen typiske reaksjoner og spørsmål vi får – og formulert dem som 12 «benspænd», eller utfordringer, til vår film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen. Les om det på nettsidene våre😊(link i bio) Er du på @kortfilmfestivalen I Grimstad denne uka, så er du hjertelig velkommen til paneldebatten om kvalitet i kinoen fredag 14. juni klokken 14, der Cecilie er moderator🎬 Cecilie er opptatt av titler som klistrer seg fast og vekker nysgjerrighet. Kortfilmen «Kuksvanen», som bildet er hentet fra, må kunne sies å oppnå dette. (Foto: Fra kortfilmen Kuksvanen. Regi: Jenny Baklund Heradstveit og Anna Ladegaard. Produsent: Barbosa Film). . . . . . . . #kortfilmfestivalen #vikenfilmsenter #tildelinger #utviklingstilskudd #spill #kvalitetNB! Artikkelen er flere år gammel!

Er du nysgjerrig på hva som foregår i konsulentens hjerte og hode?
Vi har samlet opp noen typiske reaksjoner og spørsmål vi får – og formulert dem som 12 «benspænd», eller utfordringer, til vår film- og spillkonsulent Cecilie Stranger-Thorsen. 
Les om det på nettsidene våre😊(link i bio)

Er du på @kortfilmfestivalen I Grimstad denne uka, så er du hjertelig velkommen til paneldebatten om kvalitet i kinoen fredag 14. juni klokken 14, der Cecilie er moderator🎬

Cecilie er opptatt av titler som klistrer seg fast og vekker nysgjerrighet. Kortfilmen «Kuksvanen», som bildet er hentet fra, må kunne sies å oppnå dette. (Foto: Fra kortfilmen Kuksvanen. Regi: Jenny Baklund Heradstveit og Anna Ladegaard. Produsent: Barbosa Film).
.
.
.
.
.
.
.
#kortfilmfestivalen
#vikenfilmsenter
#tildelinger
#utviklingstilskudd
#spill
#kvalitet

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.