Logo – Viken Filmsenter

Er du produsent og føler du drar lasset alene? Ikke fortvil, nå kan du søke oss om veiledning😄 Vi tilbyr produsentveiledning i form av en-til-en møter med erfarne produsenter. Dette er et tilbud uten søknadsfrister for den profesjonelle delen av bransjen i vår region. Vi har knyttet til oss produsenter med kompetanse på ulike felt og tilbyr deg veiledning med en av disse, eller en selvvalgt veileder. Veiledningen har en ramme på maks 10 timer. Tilsvarende ordning finnes også for distribusjons- og publikumsarbeid i tillegg til manus-/ dramaturgiutvikling. . . . . . . . #norskefilmskapere #film #dokumentar #kortfilm #vikenfilmsenter #produsent #vikenNB! Artikkelen er flere år gammel!

Er du produsent og føler du drar lasset alene? Ikke fortvil, nå kan du søke oss om veiledning😄
Vi tilbyr produsentveiledning i form av en-til-en møter med erfarne produsenter. Dette er et tilbud uten søknadsfrister for den profesjonelle delen av bransjen i vår region.
Vi har knyttet til oss produsenter med kompetanse på ulike felt og tilbyr deg veiledning med en av disse, eller en selvvalgt veileder. Veiledningen har en ramme på maks 10 timer. 
Tilsvarende ordning finnes også for distribusjons- og publikumsarbeid i tillegg til manus-/ dramaturgiutvikling.
.
.
.
.
.
.
. 
#norskefilmskapere #film #dokumentar #kortfilm  #vikenfilmsenter 
#produsent #viken

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Drammen, Norway

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.