Logo – Viken Filmsenter

Fagansvarlig for film i Kulturtanken, Harry Guttormsen, åpnet i dag Marked for film 2018 med å si at han ønsker å samarbeide om markedet ved blant annet å få til en støtteordning for utvikling av prosjekter til markedet. Markedet har i år 50 påmeldte og vi er glade for at arrangementet nå er blitt et nasjonalt samlingspunkt og en arena for samarbeid mellom aktørene. Representanter fra DKS i fylkene Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Østfold, Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Oppland er tilstede på åpningen. Hele morgendagen, onsdag 7. november, er satt av til presentasjoner av film- og spillproduksjoner. Inviterte utøvere vil da presentere opplegget sitt for Den kulturelle skolesekken. #vikenfilmsenter #dks #filmproduksjon #kulturtanken #spillutvikling #filmforalle #ungfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Fagansvarlig for film i Kulturtanken, Harry Guttormsen, åpnet i dag Marked for film 2018 med å si at han ønsker å samarbeide om markedet ved blant annet å få til en støtteordning for utvikling av prosjekter til markedet. 
Markedet har i år 50 påmeldte og vi er glade for at arrangementet nå er blitt et nasjonalt samlingspunkt og en arena for samarbeid mellom aktørene. 
Representanter fra DKS i fylkene Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Østfold, Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Oppland er tilstede på åpningen. 
Hele morgendagen, onsdag 7. november, er satt av til presentasjoner av film- og spillproduksjoner. Inviterte utøvere vil da presentere opplegget sitt for Den kulturelle skolesekken.
#vikenfilmsenter #dks #filmproduksjon #kulturtanken #spillutvikling #filmforalle #ungfilm

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Lillehammer, Norway

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.