Logo – Viken Filmsenter

For å få oversikt over effekten på vår bransje har vi laget en spørreundersøkelse. Hvis du ikke har bidratt enda, gjør det nå! – kl 12 i dag, mandag, henter vi ut data for å få en første oversikt. Aktører i Oslo og Viken (inklusiv tidligere Vestfold fylke) bes registrere sine svar hos oss. Tilhører du en annen region, sjekk nettsidene til ditt filmsenter. #vikenfilmsenter #effekteravkorona #filmbransjen #spillbransjen #norskfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

For å få oversikt over effekten på vår bransje har vi laget en spørreundersøkelse. Hvis du ikke har bidratt enda, gjør det nå! –  kl 12 i dag, mandag, henter vi ut data for å få en første oversikt.

Aktører i Oslo og Viken (inklusiv tidligere Vestfold fylke) bes registrere sine svar hos oss. Tilhører du en annen region, sjekk nettsidene til ditt filmsenter.

#vikenfilmsenter #effekteravkorona #filmbransjen #spillbransjen #norskfilm

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.