Logo – Viken Filmsenter

For andre år på rad har vi i dag arrangert Viken UNG-seminar for at aktører som jobber med kurs og verksteder for unge skal bli bedre kjent og lære av hverandre. Takk til alle som delte metoder, erfaringer og gode råd #purpledragonstales #mediefabrikken #jannelindgrenproductions #fredrikstadanimationfestival #leofilmskoleforbarn #e6østfoldmedieverksted #interkulturdrammen #vikenfilmsenter #vikenung Det var en lærerik dag👍😃NB! Artikkelen er flere år gammel!
For andre år på rad har vi i dag arrangert Viken UNG-seminar for at aktører som jobber med kurs og verksteder for unge skal bli bedre kjent og lære av hverandre. Takk til alle som delte metoder, erfaringer og gode råd #purpledragonstales #mediefabrikken #jannelindgrenproductions #fredrikstadanimationfestival #leofilmskoleforbarn #e6østfoldmedieverksted #interkulturdrammen  #vikenfilmsenter #vikenung Det var en lærerik dag👍😃

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Litteraturhuset Fredrikstad

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.