Logo – Viken Filmsenter

Fredag 15. mai er siste frist for å sende inn bidrag til kortfilmkonkurransen «STILLSTANDER i Oslo og Viken». Har du lyst til å se filmene som er kommet inn allerede? – sjekk lenke i bio! For å delta må filmen være tilgjengelig på YouTube eller Vimeo. I slutten av mai kårer vi to vinnere som hver får 10 000,- kroner. Juryen består av Kari Hesthammer og Dag Johan Haugerud. Her er oppgaven: Lag en visuell stemningsrapport, eller et slags filmessay, som har noe med koronaperioden å gjøre. Det skal være en lavterskel produksjon. Gjør gjerne opptak med mobiltelefon. Formen er fri. Innholdet er fritt. Gjerne personlig. Lengde: 1 – 4 minutter. Husk at du står selv ansvarlig for innholdet du laster opp på YouTube eller Vimeo, så ta hensyn til eventuell opphavsrett! #kortfilm #koronafilm #viken #oslo #stillstand #unntakstilstand #essayfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Fredag 15. mai er siste frist for å sende inn bidrag til kortfilmkonkurransen «STILLSTANDER i Oslo og Viken». Har du lyst til å se filmene som er kommet inn allerede? – sjekk lenke i bio!

For å delta må filmen være tilgjengelig på YouTube eller Vimeo. I slutten av mai kårer vi to vinnere som hver får 10 000,- kroner. Juryen består av Kari Hesthammer og Dag Johan Haugerud.

Her er oppgaven:
Lag en visuell stemningsrapport, eller et slags filmessay, som har noe med koronaperioden å gjøre. Det skal være en lavterskel produksjon. Gjør gjerne opptak med mobiltelefon. Formen er fri. Innholdet er fritt. Gjerne personlig.
Lengde: 1 – 4 minutter.

Husk at du står selv ansvarlig for innholdet du laster opp på YouTube eller Vimeo, så ta hensyn til eventuell opphavsrett!

#kortfilm #koronafilm #viken #oslo #stillstand #unntakstilstand #essayfilm

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.