Logo – Viken Filmsenter

Fullsatt sal på Storycamp seminar i Fredrikstad i dag😊 Seminaret tok for seg utenforskap. Hva er egentlig det såkalte «Parallellsamfunnet» og hvem definerer hva som er normalt, og innenfor, og hva som er utenfor? Hvordan endrer dette seg med tid og kan vi utvide rommet? Innlederne delte sine tanker og viste frem egne prosjekter. Takk for gode refleksjoner. Erik Kruse, Martin Lehmann, Jessica Dimmock og Zackary Canepari. @litthusfred #frittord #storycampNB! Artikkelen er flere år gammel!
Fullsatt sal på Storycamp seminar i Fredrikstad i dag😊 Seminaret tok for seg utenforskap. Hva er egentlig det såkalte «Parallellsamfunnet» og hvem definerer hva som er normalt, og innenfor, og hva som er utenfor? Hvordan endrer dette seg med tid og kan vi utvide rommet? Innlederne delte sine tanker og viste frem egne prosjekter. Takk for gode refleksjoner. Erik Kruse, Martin Lehmann, Jessica Dimmock og Zackary Canepari. @litthusfred #frittord #storycamp

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.