Logo – Viken Filmsenter

Hyggelig at stadig flere filmskapere benytter seg av tilbudet om å presentere seg og sitt prosjekt for vår film- og spillkonsulent før en søknadsrunde😊 Her er det Cecilie Bjørnaraa fra True Fiction og Julie Engaas som er i samtale med Cecilie Stranger-Thorsen. Neste søknadsfrist er 14. januar 2019! #vikenfilmsenter #utviklingstilskudd #fortellerglede #produksjonstilskudd #buskerud #akershus #østfold #oslo #kortfilm #dokumentar #spillutviklingNB! Artikkelen er flere år gammel!

Hyggelig at stadig flere filmskapere benytter seg av tilbudet om å presentere seg og sitt prosjekt for vår film- og spillkonsulent før en søknadsrunde😊 Her er det Cecilie Bjørnaraa fra True Fiction og Julie Engaas som er i samtale med Cecilie Stranger-Thorsen. Neste søknadsfrist er 14. januar 2019!

#vikenfilmsenter #utviklingstilskudd #fortellerglede #produksjonstilskudd #buskerud #akershus #østfold #oslo #kortfilm #dokumentar #spillutvikling

Instagram filter used: Clarendon

Photo taken at: Drammen, Norway

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.