Logo – Viken Filmsenter

Ideutvikling med Gro Dahle 9. september 🦄 Vi har gleden av å tilby en eksklusiv hel-dags workshop med forfatteren Gro Dahle. Hun vil dele sin innsikt og unike metoder for å få kontakt med egen intuisjon og byr på nyttige verktøy i kreative prosesser. Dette er et tilbud til den profesjonelle bransjen, manusforfattere, spillutviklere, regissører og produsenter i vår region. Maks 14 deltakere Påmelding innen 5. august! Deltakere som får plass får beskjed om dette senest 12. august. Meld deg på via nettsidene våre (link i bio!) . . . . . . . #ideutvikling #herligkaos #vikenfilmsenter #kreativitet #kortfilm #spillutvikling #dokumentarfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Ideutvikling med Gro Dahle 9. september 🦄

Vi har gleden av å tilby en eksklusiv hel-dags workshop med forfatteren Gro Dahle. Hun vil dele sin innsikt og unike metoder for å få kontakt med egen intuisjon og byr på nyttige verktøy i kreative prosesser. 
Dette er et tilbud til den profesjonelle bransjen, manusforfattere, spillutviklere, regissører og produsenter i vår region.

Maks 14 deltakere
Påmelding innen 5. august!
Deltakere som får plass får beskjed om dette senest 12. august.
Meld deg på via nettsidene våre (link i bio!)
.
.
.
.
.
.
.
#ideutvikling
#herligkaos
#vikenfilmsenter
#kreativitet
#kortfilm
#spillutvikling
#dokumentarfilm

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.