Logo – Viken Filmsenter

Inspirasjonsdag om nye metoder for filmutvikling i Skåne: André Hedetoft utvikler spillefilmen Evergirls med prototyping-tilskudd fra BoostHbg, der manuset til filmen er skapt sammen med målgruppen på 11-16 år. Panelet med Catherine Champagne og Amanda Romare understreker viktigheten av frie utviklingsmidler tidlig i prosjekt, så historieverden kan utvikles uten å låses i format for tidlig. . . . #boosthbg10 #innovasjon #filmformat #utviklingsmetoderNB! Artikkelen er flere år gammel!

Inspirasjonsdag om nye metoder for filmutvikling i Skåne:

André Hedetoft utvikler spillefilmen Evergirls med prototyping-tilskudd fra BoostHbg, der manuset til filmen er skapt sammen med målgruppen på 11-16 år.

Panelet med Catherine Champagne og Amanda Romare understreker viktigheten av frie utviklingsmidler tidlig i prosjekt, så historieverden kan utvikles uten å låses i format for tidlig.
.
.
.
#boosthbg10 #innovasjon #filmformat #utviklingsmetoder

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.