Logo – Viken Filmsenter

– Jeg forstår ikke at en kattekilling video på Youtube kan få 88 millioner seere, når en fremragende og prisvindende dokumentarfilm kun bliver set af 25.000 mennesker. Denne undren og irritation vil forfølge mig til mine dages ende! Danske Freddy Neumann, kommunikasjonsstrateg, var gjest hos oss på utviklingsprogrammet, Veier ut av Viken, i forrige uke. Vi har samlet noen av hans tanker og svar på et utdrag av spørsmålene han fikk mens han var her (link i bio). #kommunikasjonsstrategi #kommunikasjonsstrategier #veierutavviken #vikenfilmsenter #dokumentarfilm #dokumentar #utviklingsprogramNB! Artikkelen er flere år gammel!

– Jeg forstår ikke at en kattekilling video på Youtube kan få 88 millioner seere, når en fremragende og prisvindende dokumentarfilm kun bliver set af 25.000 mennesker. Denne undren og irritation vil forfølge mig til mine dages ende!

Danske Freddy Neumann, kommunikasjonsstrateg, var gjest hos oss på utviklingsprogrammet, Veier ut av Viken, i forrige uke. 
Vi har samlet noen av hans tanker og svar på et utdrag av spørsmålene han fikk mens han var her (link i bio). #kommunikasjonsstrategi #kommunikasjonsstrategier #veierutavviken #vikenfilmsenter #dokumentarfilm #dokumentar #utviklingsprogram

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.