Logo – Viken Filmsenter

Kids er både en kortfilm og en kort interaktiv animasjon. På dagens seminar på animasjonsfestivalen i Fredrikstad fortalte Michael Frei om hvordan han, og spilldesigner Mario von Rickenbach, jobbet frem prosjektet i spillmotoren Unity. Det var spennende å høre hvordan han tenker rundt tilfredsstillende interaksjoner, i motsetning til fokuset på interaktive valg i mer tradisjonelle spill. @animfest @michaelfrei10 #vikenfilmsenter #faf2019NB! Artikkelen er flere år gammel!

Kids er både en kortfilm og en kort interaktiv animasjon. På dagens seminar på animasjonsfestivalen i Fredrikstad fortalte Michael Frei om hvordan han, og spilldesigner Mario von Rickenbach, jobbet frem prosjektet i spillmotoren Unity. 
Det var spennende å høre hvordan han tenker rundt tilfredsstillende interaksjoner,  i motsetning til fokuset på interaktive valg i mer tradisjonelle spill. 
@animfest @michaelfrei10 #vikenfilmsenter #faf2019

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Fredrikstad Animation Festival

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.