Logo – Viken Filmsenter

«Life goes on» er det eneste norske bidraget i den internasjonale festivalen Filminute. – Å lage en film som varer 1 minutt er litt hat/elsk følelse, forteller regissør Henry K. Norvalls. I ukas nyhetsbrev kan du lese mer om prosessen og finne link til festivalen sånn at du kan se alle de 25 nominerte filmene i konkurransen. (Link i bio). Husk å stemme på din favoritt! #vikenfilmsenter #mediefabrikken #filminute #kortefilmer #folkefienderNB! Artikkelen er flere år gammel!

«Life goes on» er det eneste norske bidraget i den internasjonale festivalen Filminute. – Å lage en film som varer 1 minutt er litt hat/elsk følelse, forteller regissør Henry K. Norvalls. 
I ukas nyhetsbrev kan du lese mer om prosessen og finne link til festivalen sånn at du kan se alle de 25 nominerte filmene i konkurransen. (Link i bio). Husk å stemme på din favoritt! 
#vikenfilmsenter #mediefabrikken #filminute #kortefilmer #folkefiender

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.