Logo – Viken Filmsenter

Når årets Emmy Awards går av stabelen i New York City den 24. september sitter to tidligere deltakerne på utviklingsprogrammet “Veier ut av Viken” i salen. – Programmet hjalp oss med å utforske kjerne-motivasjonen og spisse budskapet, noe som kom godt med i den videre utviklingen av fortellingen vår. Samtidig ble vi utfordret til å bygge publikum og tenke på filmens videre liv, forteller produsent Mette Cheng Munthe Kaas. Vi ønsker Nowhere to Hide, Zaradasht M. Hairan og Mette Cheng Munthe-Kaas lykke til i New York! (Link i bio hvis du vil lese mer😊) . . #emmyawards2019 #vikenfilmsenter #tenthousandimages #dokumentarfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Når årets Emmy Awards går av stabelen i New York City den 24. september sitter to tidligere deltakerne på utviklingsprogrammet “Veier ut av Viken” i salen. – Programmet hjalp oss med å utforske kjerne-motivasjonen og spisse budskapet, noe som kom godt med i den videre utviklingen av fortellingen vår. Samtidig ble vi utfordret til å bygge publikum og tenke på filmens videre liv, forteller produsent Mette Cheng Munthe Kaas.

Vi ønsker Nowhere to Hide, Zaradasht M. Hairan og Mette Cheng Munthe-Kaas lykke til i New York! (Link i bio hvis du vil lese mer😊)
.
.
#emmyawards2019 #vikenfilmsenter  #tenthousandimages #dokumentarfilm

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.