Logo – Viken Filmsenter

Nye fordypningsstipender tildelt 🤓 Vi mottok hele 103 søknader forut for denne tildelingsrunden. 16 søknader er nå innvilget stipender på til sammen 788 000 kroner. – Vi er stolte av å tildele fordypningsstipend for femte gang. Søknadsmengden er jevn og stor, noe som bekrefter behovet for et stipend i tidlig og sårbar fase av et prosjekt og kunstnerskap. Komiteen har prioritert en variert gruppe stipendmottagere, med ulik erfaring og motivasjon for sitt arbeid, sier regissør Gunhild Enger fra filmsenterets styre. Shan Qureshi er en av de som har mottatt fordypningsstipend i denne tildelingsrunden. På våre nettsider kan du lese mer om hans prosjekt «Lukk skapet» og se hvem andre som har mottatt stipend i denne tildelingsrunden (link i bio). . . . . . @shanqur #vikenfilmsenter #fordypningsstipend #kunstnerskap #stipend #utvikling #dokumentar #kortfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Nye fordypningsstipender tildelt 🤓
Vi mottok hele 103 søknader forut for denne tildelingsrunden. 16 søknader er nå innvilget stipender på til sammen 788 000 kroner. – Vi er stolte av å tildele fordypningsstipend for femte gang. Søknadsmengden er jevn og stor, noe som bekrefter behovet for et stipend i tidlig og sårbar fase av et prosjekt og kunstnerskap. Komiteen har prioritert en variert gruppe stipendmottagere, med ulik erfaring og motivasjon for sitt arbeid, sier regissør Gunhild Enger fra filmsenterets styre.

Shan Qureshi er en av de som har mottatt fordypningsstipend i denne tildelingsrunden. På våre nettsider kan du lese mer om hans prosjekt «Lukk skapet» og se hvem andre som har mottatt stipend i denne tildelingsrunden (link i bio). .
.
.
.
.
@shanqur #vikenfilmsenter #fordypningsstipend #kunstnerskap #stipend #utvikling #dokumentar #kortfilm

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.