Logo – Viken Filmsenter

På turné med DKS? Filmskapere og spillprodusenter som ønsker å dra på turné med Den Kulturelle Skolesekken (DKS) må melde inn prosjektet sitt i perioden 2. september – 1. oktober! Arena for film i DKS er en nasjonal visningsarena for film- og spillproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken. For å kunne delta må du som filmskaper/spillprodusent melde inn ditt forslag via den nye nasjonale søknadsportalen til DKS. Portalen lanseres 2. september og påmeldinger kan gjøres fra lanseringsdato og frem til 1. oktober 2019! I 2019 vil Arene for film i DKS foregå på Union Scene i Drammen 5. – 7. november. Det legges opp til en bolk med prosjekter som er under utvikling og en bolk med ferdige produksjoner. (Union Scene, Foto: Nina Holtan) @dksbuskerud #denkulturelleskolesekken #filmskolen #spilliskolen #dks #unionscene #arenaforfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

På turné med DKS?
Filmskapere og spillprodusenter som ønsker å dra på turné med Den Kulturelle Skolesekken (DKS) må melde inn prosjektet sitt i perioden 2. september – 1. oktober!

Arena for film i DKS er en nasjonal visningsarena for film- og spillproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken. For å kunne delta må du som filmskaper/spillprodusent melde inn ditt forslag via den nye nasjonale søknadsportalen til DKS.

Portalen lanseres 2. september og påmeldinger kan gjøres fra lanseringsdato og frem til 1. oktober 2019!

I 2019 vil Arene for film i DKS foregå på Union Scene i Drammen 5. – 7. november.

Det legges opp til en bolk med prosjekter som er under utvikling og en bolk med ferdige produksjoner. (Union Scene, Foto: Nina Holtan)

@dksbuskerud #denkulturelleskolesekken #filmskolen #spilliskolen #dks #unionscene #arenaforfilm

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.