Logo – Viken Filmsenter

Sandra Kolstad og regissør Haakon Mathisen tok førsteplassen på Kollisjon Pitcheforum med låta «Catch 22». De vant pitsjekonkurransen, og med det 50.000 kroner til innspillingsbudsjettet. Pengene kommer fra Viken Filmsenter, og konkurransen er en del av prosjektet Kollisjon, som løfter frem samarbeid mellom filmskapere og artister. Vi gratulerer😊 Kollisjon er en serie med arrangementer hvor musikk og filmbransjen kan møtes for å knytte nye bekjentskaper og få inspirasjon og faglig påfyll om musikkvideo. Denne pitchekonkurransen er det tredje arrangementet i rekka og mer mer kommer over jul. (Foto Sandra Kollstad: Anne Valeur) (Foto Kollisjon: Nina Holtan) #vikenfilmsenter #kollisjon #pitchepris @kollisjon_events @haakonmathiesen @9naholtan @annevaleurNB! Artikkelen er flere år gammel!

Sandra Kolstad og regissør Haakon Mathisen tok førsteplassen på Kollisjon Pitcheforum med låta «Catch 22». De vant pitsjekonkurransen, og med det 50.000 kroner til innspillingsbudsjettet.

Pengene kommer fra Viken Filmsenter, og konkurransen er en del av prosjektet Kollisjon, som løfter frem samarbeid mellom filmskapere og artister.
Vi gratulerer😊

Kollisjon er en serie med arrangementer hvor musikk og filmbransjen kan møtes for å knytte nye bekjentskaper og få inspirasjon og faglig påfyll om musikkvideo. Denne pitchekonkurransen er det tredje arrangementet i rekka og mer mer kommer over jul. (Foto Sandra Kollstad: Anne Valeur)
(Foto Kollisjon: Nina Holtan)

#vikenfilmsenter #kollisjon #pitchepris @kollisjon_events @haakonmathiesen @9naholtan @annevaleur

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Drammen, Norway

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.