Logo – Viken Filmsenter

Se direktesendingen på Facebook i morgen, 26. mai kl. 14:00! 18. mai lanserte filmskaper Jan Dalchow dokuserien NAK-ED, der han ser nærmere på nakenhet: Hvorfor er det så tabubelagt? Hvordan er nakehet sensurert? Hva kan vi oppnå med en mer avslappet holdning til våre egne kropper? Dokuserien består av 10 avsnitt laget i høydeformat for mobil, egnet for konsum på farta: Avsnittene er 3-10 minutter lange og er lansert i sensurert versjon på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og TikTok, og i usensurert versjon på Vimeo on Demand. I samtale med Sirin Eide forteller Jan i seminaret mer om det langsiktige arbeidet med digital distribusjon og om samarbeidet med Tun Byrå i ferdigstillelsen av prosjektet. Hvordan har det vært å lansere et prosjekt om nakehet i en SoMe-virkelighet fylt av sensur? Les mer om prosjektet og se hele serien her: https://www.nak-ed.org/ Seminaret finner sted på vår Facebook-profil klokka 14:00 tirsdag 26 mai. #vikenfilmsenter #dokumentarfilm #kortfilm #livesending #digitaldistribusjon #sensur #filmpåmobilenNB! Artikkelen er flere år gammel!

Se direktesendingen på Facebook i morgen, 26. mai kl. 14:00!
18. mai lanserte filmskaper Jan Dalchow dokuserien NAK-ED, der han ser nærmere på nakenhet: Hvorfor er det så tabubelagt? Hvordan er nakehet sensurert? Hva kan vi oppnå med en mer avslappet holdning til våre egne kropper?

Dokuserien består av 10 avsnitt laget i høydeformat for mobil, egnet for konsum på farta: Avsnittene er 3-10 minutter lange og er lansert i sensurert versjon på Facebook, Instagram, Twitter, YouTube og TikTok, og i usensurert versjon på Vimeo on Demand.

I samtale med Sirin Eide forteller Jan i seminaret mer om det langsiktige arbeidet med digital distribusjon og om samarbeidet med Tun Byrå i ferdigstillelsen av prosjektet. Hvordan har det vært å lansere et prosjekt om nakehet i en SoMe-virkelighet fylt av sensur?

Les mer om prosjektet og se hele serien her: https://www.nak-ed.org/

Seminaret finner sted på vår Facebook-profil klokka 14:00 tirsdag 26 mai.

#vikenfilmsenter #dokumentarfilm #kortfilm #livesending #digitaldistribusjon #sensur #filmpåmobilen

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.