Logo – Viken Filmsenter

Snart festival tid! Festivalsjef, Anders Narverud Moen, trekker frem Nordisk-Baltisk konkurranseprogram som animasjonsfestivalens store stolthet, i tilegg til mesterklassen «Kids – porting 2D animation to interactive games». – Michael Frei er en av de mest spennende kortfilmskaperne i Europa og den måten han kombinerer ulike plattformer på er banebrytende. I tillegg skjer det spennende ting på lørdag. Da kommer de beste folka i Norden på forumet New Nordic Animation for å vise frem hva som kommer fremover. Forumet holdes på Litteraturhuset i Fredrikstad kl. 17 den 25. oktober. @animfest @litthusfred #animasjon @andersnarverudmoenNB! Artikkelen er flere år gammel!

Snart festival tid!

Festivalsjef, Anders Narverud Moen, trekker frem Nordisk-Baltisk konkurranseprogram som animasjonsfestivalens store stolthet, i tilegg til mesterklassen “Kids – porting 2D animation to interactive games”. – Michael Frei er en av de mest spennende kortfilmskaperne i Europa og den måten han kombinerer ulike plattformer på er banebrytende.

I tillegg skjer det spennende ting på lørdag. Da kommer de beste folka i Norden på forumet New Nordic Animation for å vise frem hva som kommer fremover. Forumet holdes på Litteraturhuset i Fredrikstad kl. 17 den 25. oktober. 
@animfest @litthusfred #animasjon @andersnarverudmoen

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Fredrikstad Animation Festival

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.