Logo – Viken Filmsenter

Solen skinte på oss i helgen når vi arrangerte første samling av LANGSTRAKT, vårt nystartede utviklingsprogram for spillefilm, TV-serie og lengre formater 😃 – Da jeg leste om “Langstrakt” tenkte jeg, Yes! Det er akkurat det jeg og denne filmen trenger. Å lage langfilm er en lang og krevende prosess, så å ha denne flotte gruppen til inspirasjon og støtte med meg på veien, er en stor styrke, forteller Trude Lirhus. Stor takk til gjesteforeleser Lars Ole Kristiansen fra Montages som inspirerte deltakerne med sin massive kunnskap og filmentusiasme! Vi gleder oss til fortsettelsen med denne fantastiske gjengen: Thomas Lunde, Martin Ødegaarden, Tone Brattås, Ole Jørgen Flått, Marius Hagen, Trude Lirhus, Sandra Pilny-Lockertsen, Runar Jarle Wiik, Mette Cheng Munthe-Kaas, Mona Hoel, Ulf Breistrand, Sirin Eide. @montagesmag #vikenfilmsenter #langfilm #utviklingsprogram #manus #tvserieNB! Artikkelen er flere år gammel!

Solen skinte på oss i helgen når vi arrangerte første samling av LANGSTRAKT, vårt nystartede utviklingsprogram for spillefilm, TV-serie og lengre formater 😃 – Da jeg leste om “Langstrakt” tenkte jeg, Yes! Det er akkurat det jeg og denne filmen trenger. Å lage langfilm er en lang og krevende prosess, så å ha denne flotte gruppen til inspirasjon og støtte med meg på veien, er en stor styrke, forteller Trude Lirhus.

Stor takk til gjesteforeleser Lars Ole Kristiansen fra Montages som inspirerte deltakerne med sin massive kunnskap og filmentusiasme! 
Vi gleder oss til fortsettelsen med denne fantastiske gjengen: Thomas Lunde, Martin Ødegaarden, Tone Brattås, Ole Jørgen Flått, Marius Hagen, Trude Lirhus, Sandra Pilny-Lockertsen, Runar Jarle Wiik, Mette Cheng Munthe-Kaas, Mona Hoel, Ulf 
Breistrand, Sirin Eide.

@montagesmag 
#vikenfilmsenter #langfilm #utviklingsprogram #manus #tvserie

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Moss Jeløy

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.