Logo – Viken Filmsenter

Trenger du feedback og noen å sparre med? I midten av juni starter vi tre nettbaserte skrivegrupper – to for langformat og en for kortformat. Send oss søknad med «treatment» innen 20. mai :D Ulf Breistrand og Helena Nielsen er gruppeledere for langformat. Vi legger opp til grupper på tre personer pluss gruppeleder. Einar Sverdrup er gruppeleder for kortformat, her er det plass til fire deltakere. Alle i gruppen leser hverandres prosjekter før oppstart. Gruppene har fellesmøter på egnet digital plattform, i tillegg til en-til-en nett-møter med gruppeleder. Kortformat-gruppen går over 6 måneder, fra juni til desember, mens langformat-gruppene følges opp til januar 2021. #skrivegruppe #skriveglede #manus #vikenfilmsenter #viken #oslo #kortfilm #langformatNB! Artikkelen er flere år gammel!

Trenger du feedback og noen å sparre med?
I midten av juni starter vi tre nettbaserte skrivegrupper – to for langformat og en for kortformat. Send oss søknad med «treatment» innen 20. mai :D

Ulf Breistrand og Helena Nielsen er gruppeledere for langformat. Vi legger opp til grupper på tre personer pluss gruppeleder. Einar Sverdrup er gruppeleder for kortformat, her er det plass til fire deltakere.

Alle i gruppen leser hverandres prosjekter før oppstart. Gruppene har fellesmøter på egnet digital plattform, i tillegg til en-til-en nett-møter med gruppeleder. Kortformat-gruppen går over 6 måneder, fra juni til desember, mens langformat-gruppene følges opp til januar 2021.

#skrivegruppe #skriveglede #manus #vikenfilmsenter #viken #oslo #kortfilm #langformat

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.