Logo – Viken Filmsenter

Trenger du veiledning? Våre veiledere kan fremdeles gi deg veiledning på mail, telefon eller skype. Dere avtaler selv hva som passer best. Søknad sendes inn via vår nye søknadsportal. Vi kan ikke garantere at alle veilederne våre har mulighet til å bidra i denne spesielle situasjonen vi er inne i nå. men finner et alternativ dersom veilderen du ønsker deg ikke har kapasitet. Les mer om ordningen på våre nettsider (link i bio) #veiledning #vikenfilmsenter #stillgoingstrong #utvikling #publikum #produsent #manusutvkling #dramaturgiNB! Artikkelen er flere år gammel!

Trenger du veiledning?
Våre veiledere kan fremdeles gi deg veiledning på mail, telefon eller skype. Dere avtaler selv  hva som passer best. Søknad sendes inn via vår nye søknadsportal. 
Vi kan ikke garantere at alle veilederne våre har mulighet til å bidra i denne spesielle situasjonen vi er inne i nå. men finner et alternativ dersom veilderen du ønsker deg ikke har kapasitet. 
Les mer om ordningen på våre nettsider (link i bio)

#veiledning #vikenfilmsenter #stillgoingstrong #utvikling #publikum #produsent #manusutvkling #dramaturgi

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.