Logo – Viken Filmsenter

Velkommen til årets bransjedøgn 😃 Programmet er klart og påmeldingen er åpen. (link i bio) – Vi gleder oss til å stå på hotelltrappa og ønske velkommen til vårt femte Bransjedøgn i Viken Filmsenter. Programmet er satt sammen ut ifra slagordet, «Bli inspirert». Vi er stolte av årets gjester, og fortsetter suksessen med verksteder i mindre grupper og håper produsenter, regissører, spillutviklere, fotografer, klippere ..mfl. vil finne noe som inspirerer. Den andre dagen har vi invitert foredragsholdere som vil dele sine suksesshistorier og sitt syn på nye muligheter i et landskap i stadig forandring. Som tidligere år blir det også noe fellesopplegg og muligheter for kvalitets-mingling og god mat. Velkommen til Sandefjord – BLI INSPIRERT! Sirin Eide, Programansvarlig . . . . . . #vikenfilmsenter #bransjedøgn #regissør #produsent #manusforfatter #fotograf #klipperNB! Artikkelen er flere år gammel!

Velkommen til årets bransjedøgn 😃
Programmet er klart og påmeldingen er åpen. (link i bio) – Vi gleder oss til å stå på hotelltrappa og ønske velkommen til vårt femte Bransjedøgn i Viken Filmsenter. Programmet er satt sammen ut ifra slagordet, «Bli inspirert». Vi er stolte av årets gjester, og fortsetter suksessen med verksteder i mindre grupper og håper produsenter, regissører, spillutviklere, fotografer, klippere ..mfl. vil finne noe som inspirerer. Den andre dagen har vi invitert foredragsholdere som vil dele sine suksesshistorier og sitt syn på nye muligheter i et landskap i stadig forandring. 
Som tidligere år blir det også noe fellesopplegg og muligheter for kvalitets-mingling og god mat.

Velkommen til Sandefjord – BLI INSPIRERT! 
Sirin Eide, Programansvarlig
.
.
.
.
.
.
#vikenfilmsenter
#bransjedøgn
#regissør
#produsent
#manusforfatter
#fotograf
#klipper

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.