Logo – Viken Filmsenter

Vi gleder oss til en ny runde med utviklingsprogrammet “Veier ut av Viken” :D Denne gangen legger vi en av samlingene til den internasjonale dokumentarfilmfestivalen i Amsterdam, IDFA. Søknadsfrist er 20. august og oppstart 10. september! Utviklingsprogrammet tar inn 5-6 dokumentarprosjekter som følges gjennom et halvt år. Filmene kan være i ulike utviklings- og produksjonsfaser. Regissør og produsent oppfordres til å delta sammen. Hoveddelen av programmet består av fordypning i en-til-en konsultasjoner, med korte felles samlinger. Programmet favner produksjoner som har både norsk, og/eller internasjonal målgruppe, og produksjoner tiltenkt distribusjon på ulike plattformer. Veier ut av Viken 2019/2020 arrangeres for fjerde gang. Workshopholdere denne ganen er Freddy Neumann og Erlend Eirik Mo. Underveis i programmet legger vi opp til besøk av ulike aktører fra bransjen for inspirasjon og råd. Fagansvarlig for programmet er Jan Dalchow og Sirin Eide fra filmsenteret. Les mer på nett (link i bio) . . . . . . . #vikenfilmsenter #dokumentar #utviklingsprogram #publikum #idfaNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi gleder oss til en ny runde med utviklingsprogrammet “Veier ut av Viken” :D
Denne gangen legger vi en av samlingene til den internasjonale dokumentarfilmfestivalen i Amsterdam, IDFA.

Søknadsfrist er 20. august og oppstart 10. september! 
Utviklingsprogrammet tar inn 5-6 dokumentarprosjekter som følges gjennom et halvt år. Filmene kan være i ulike utviklings- og produksjonsfaser. Regissør og produsent oppfordres til å delta sammen.

Hoveddelen av programmet består av fordypning i en-til-en konsultasjoner, med korte felles samlinger. Programmet favner produksjoner som har både norsk, og/eller internasjonal målgruppe, og produksjoner tiltenkt distribusjon på ulike plattformer. 
Veier ut av Viken 2019/2020 arrangeres for fjerde gang. Workshopholdere denne ganen er Freddy Neumann og Erlend Eirik Mo.
Underveis i programmet legger vi opp til besøk av ulike aktører fra bransjen for inspirasjon og råd.

Fagansvarlig for programmet er Jan Dalchow og Sirin Eide fra filmsenteret. 
Les mer på nett (link i bio)
.
.
.
.
.
.
.
#vikenfilmsenter
#dokumentar
#utviklingsprogram
#publikum
#idfa

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Viken Filmsenter As

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.