Logo – Viken Filmsenter

Vi gratulerer Sofia Haugan med seieren i Signaturpitchen på årets Kortfilmkonvent. Vikens utvalgte regissør vant med prosjektet «From the Forest» og får med det en flying start. Juryen (på bildet) som valgte prosjektet besto av festivaldirektør fra kortfilmfestivalen i Clermond-Ferrand, Roger Gonin, og regissørene Gabriela Pichler og Jerry Carlsson fra Sverige. Vår film-og spillkonsulent, Cecilie Stranger Thorsen, holdt også apell på Konventet💥 #kortfilmkonventet #pitch #kortfilm #vikenfilmsenter #vikenNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi gratulerer Sofia Haugan med seieren i Signaturpitchen på årets Kortfilmkonvent. Vikens utvalgte regissør vant med prosjektet «From the Forest» og får med det en flying start.
Juryen (på bildet) som valgte prosjektet besto av festivaldirektør fra kortfilmfestivalen i Clermond-Ferrand, Roger Gonin, og regissørene Gabriela Pichler og Jerry Carlsson fra Sverige. 
Vår film-og spillkonsulent, Cecilie Stranger Thorsen, holdt også apell på Konventet💥
#kortfilmkonventet #pitch #kortfilm #vikenfilmsenter #viken

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.