Logo – Viken Filmsenter

Vi har inngått et samarbeid med Spillrevyen om fem spesialpodcaster som skal kartlegge konkrete caser fra den norske spillbransjen i koronatiden. Vi får et innblikk i hva som har endret seg, hvordan man har tilpasset seg, og tanker om veien videre. De fem spesialpodcastene publiseres ukentlig hver fredag fra og med fredag 22. mai! Vi kommer til å lenke til avsnittene fra nettsiden vår – også finner du de selvfølgelig hos Spillrevyen, eller der du vanligvis hører podcast :D I løpet av april og mai har vi arrangert digitale seminarer og workshops med fokus på filmbransjen og Koronakrisen. Digital distribusjon har her stått sentralt. Vi er derfor glade for å kunne samarbeide med Spillrevyen om å ta pulsen også på spillbransjens utfordringer fremover. – Spillbransjen har kommet lenger enn filmbransjen når det gjelder digital arbeidsflyt og distribusjon, og har såklart ikke samme «innspillings»-utfordringer. Men spill har helt andre utfordringer på finansieringssiden og med et globalt marked som nedslagsfelt, utfordringer som ikke løses når Norge lukker opp, sier Cecilie Stranger-Thorsen, film- og spillkonsulent i Viken filmsenter. Foto: Foto: Kristian Tjessem #vikenfilmsenter #spillrevyen #koronautfordringer #spillbransjen #podcast #gaming #gamerNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi har inngått et samarbeid med Spillrevyen om fem spesialpodcaster som skal kartlegge konkrete caser fra den norske spillbransjen i koronatiden. Vi får et innblikk i hva som har endret seg, hvordan man har tilpasset seg, og tanker om veien videre. De fem spesialpodcastene publiseres ukentlig hver fredag fra og med fredag 22. mai!

Vi kommer til å lenke til avsnittene fra nettsiden vår – også finner du de selvfølgelig hos Spillrevyen, eller der du vanligvis hører podcast :D

I løpet av april og mai har vi arrangert digitale seminarer og workshops med fokus på filmbransjen og Koronakrisen. Digital distribusjon har her stått sentralt. Vi er derfor glade for å kunne samarbeide med Spillrevyen om å ta pulsen også på spillbransjens utfordringer fremover. – Spillbransjen har kommet lenger enn filmbransjen når det gjelder digital arbeidsflyt og distribusjon, og har såklart ikke samme «innspillings»-utfordringer. Men spill har helt andre utfordringer på finansieringssiden og med et globalt marked som nedslagsfelt, utfordringer som ikke løses når Norge lukker opp, sier Cecilie Stranger-Thorsen, film- og spillkonsulent i Viken filmsenter.

Foto: Foto: Kristian Tjessem

#vikenfilmsenter #spillrevyen #koronautfordringer #spillbransjen #podcast #gaming #gamer

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.