Logo – Viken Filmsenter

Vi har mottatt hele 52 bidrag til kortfilmkonkurransen STILLSTANDER i Oslo og Viken. Juryen er nå i ferd med å se gjennom filmene og vi legger opp til å kunne offentliggjøre de to vinnerne førstkommende onsdag. Vi er overveldet over responsen. Det er stor variasjon i tema og form. Noen filmer er lette og lekne, andre eksperimentelle og selvransakende. Alle bidragene kan sees på våre nettsider (link i bio!) Selvom fristen for å delta i konkurransen er gått ut legger vi gjerne ut flere filmer. Så send gjerne inn nye bidrag til Stillstander i unntakstilstand. Foto: fra filmen «Barrumpa» av Rebecca Wirkola Kjellmann. #stillstand #koronafilmer #kortfilm #kortfilmfestivalen #essayfilm #vikenfilmsenter #vikenung #regissør #ungfilmNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi har mottatt hele 52 bidrag til kortfilmkonkurransen STILLSTANDER i Oslo og Viken. Juryen er nå i ferd med å se gjennom filmene og vi legger opp til å kunne offentliggjøre de to vinnerne førstkommende onsdag.

Vi er overveldet over responsen. Det er stor variasjon i tema og form. Noen filmer er lette og lekne, andre eksperimentelle og selvransakende.

Alle bidragene kan sees på våre nettsider (link i bio!) Selvom fristen for å delta i konkurransen er gått ut legger vi gjerne ut flere filmer. Så send gjerne inn nye bidrag til Stillstander i unntakstilstand.

Foto: fra filmen «Barrumpa» av Rebecca Wirkola Kjellmann.  #stillstand #koronafilmer #kortfilm #kortfilmfestivalen #essayfilm #vikenfilmsenter #vikenung #regissør #ungfilm

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.