Logo – Viken Filmsenter

Vi nærmer oss søknadsfristen for “Veier ut av Viken” :D Denne gangen legger vi en av samlingene til den internasjonale dokumentarfilmfestivalen i Amsterdam, IDFA. Søknadsfrist 20. august, infomøte 10. september og oppstart i oktober! Utviklingsprogrammet tar inn 5-6 dokumentarprosjekter som følges gjennom et halvt år. Prosjektene kan være i ulike utviklings- og produksjonsfaser. Regissør og produsent oppfordres til å delta sammen. Hoveddelen av programmet består av fordypning i en-til-en konsultasjoner, med korte felles samlinger. Programmet favner produksjoner som har både norsk, og/eller internasjonal målgruppe, og produksjoner tiltenkt distribusjon på ulike plattformer. Veier ut av Viken 2019/2020 arrangeres for fjerde gang. Workshopholdere denne ganen er Freddy Neumann og Erlend Eirik Mo. Underveis i programmet legger vi opp til besøk av ulike aktører fra bransjen for inspirasjon og råd. Fagansvarlig for programmet er Jan Dalchow og Sirin Eide fra filmsenteret. . . . . . . . #vikenfilmsenter #dokumentar #utviklingsprogram #publikum #idfaNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi nærmer oss søknadsfristen for “Veier ut av Viken” :D

Denne gangen legger vi en av samlingene til den internasjonale dokumentarfilmfestivalen i Amsterdam, IDFA.

Søknadsfrist 20. august, infomøte 10. september og oppstart i oktober!

Utviklingsprogrammet tar inn 5-6 dokumentarprosjekter som følges gjennom et halvt år. Prosjektene kan være i ulike utviklings- og produksjonsfaser. Regissør og produsent oppfordres til å delta sammen.

Hoveddelen av programmet består av fordypning i en-til-en konsultasjoner, med korte felles samlinger. Programmet favner produksjoner som har både norsk, og/eller internasjonal målgruppe, og produksjoner tiltenkt distribusjon på ulike plattformer. 
Veier ut av Viken 2019/2020 arrangeres for fjerde gang. Workshopholdere denne ganen er Freddy Neumann og Erlend Eirik Mo.

Underveis i programmet legger vi opp til besøk av ulike aktører fra bransjen for inspirasjon og råd.

Fagansvarlig for programmet er Jan Dalchow og Sirin Eide fra filmsenteret. .
.
.
.
.
.
.
#vikenfilmsenter
#dokumentar
#utviklingsprogram
#publikum
#idfa

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.