Logo – Viken Filmsenter

Vi samarbeider med @gronnskjerm om arrangementet #StilleForOpptak 11. desember. Visningen vil ha fokus på likestilling, nå ca to år etter at Metoo-kampanjen startet. Grønnskjerm er et kortfilmarrangement for unge filmskapere. 11. desember viser vi 3-4 filmer med likestilling som tema på Vega Scene. Tematikken i hver film blir deretter drøftet i en paneldebatt. Vi tar også opp hvordan unge, og etablerte filmskapere, opplever å jobbe med film i dag og hva slags utvikling Metoo har hatt for bransjen vår. Har du en film du ønsker å vise, meld den på innen 29. november!NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi samarbeider med @gronnskjerm  om arrangementet #StilleForOpptak 11. desember. 
Visningen vil ha fokus på likestilling, nå ca to år etter at Metoo-kampanjen startet. 
Grønnskjerm er et kortfilmarrangement for unge filmskapere. 11. desember viser vi 3-4 filmer med likestilling som tema på Vega Scene. Tematikken i hver film blir deretter drøftet i en paneldebatt. Vi tar også opp hvordan unge, og etablerte filmskapere, opplever å jobbe med film i dag og hva slags utvikling Metoo har hatt for bransjen vår. 
Har du en film du ønsker å vise, meld den på innen 29. november!

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: VEGA SCENE

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.