Logo – Viken Filmsenter

Vi ser etter regissører som vil øve seg og utforske noe nytt, og som ønsker å fortelle om karakterer og miljøer vi sjelden får se på lerretet. Hver produksjon får tilskudd til produksjonen fra Viken filmsenter, veiledning og gratis produksjonsutstyr fra Mediefabrikken og etterarbeidsfasiliteter fra Oslo16. Søknadsfrist: 12. august Vi har kalt kortfilmprogrammet ULIKE BLIKK, og du finner mer informasjon om hvordan du søker på våre nettsider. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller er usikker på om dette er noe for deg 😃 . . . . . . . #kortfilm #dokumentar #ungregissør #nyestemmer #ulikeblikk #vikenfilmsenter #mediefabrikken #oslo16NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi ser etter regissører som vil øve seg og utforske noe nytt, og som ønsker å fortelle om karakterer og miljøer vi sjelden får se på lerretet.

Hver produksjon får tilskudd til produksjonen fra Viken filmsenter, veiledning og gratis produksjonsutstyr fra Mediefabrikken og etterarbeidsfasiliteter fra Oslo16.

Søknadsfrist: 12. august 
Vi har kalt kortfilmprogrammet ULIKE BLIKK, og du finner mer informasjon om hvordan du søker på våre nettsider.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller er usikker på om dette er noe for deg 😃 .
.
.
.
.
.
.
#kortfilm
#dokumentar
#ungregissør
#nyestemmer
#ulikeblikk
#vikenfilmsenter
#mediefabrikken
#oslo16

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.