Logo – Viken Filmsenter

Vil du jobbe på tvers av film- og spillbransjen? Vi søker prosjektleder for tiltak på film- og spillområdet i 2020-21. Prosjektlederen skal ha ansvar for koordinering og praktisk gjennomføring av bransjehevende tiltak. Arbeidet inkluderer oppfølging av allerede igangsatte tiltak og programmer, og utvikling og igangsetting av nye. Viken filmsenter ønsker en bransje preget av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Kanskje er du den perfekte for jobben – eller noen du kjenner? Søknadsfrist fredag 19. juni kl. 12! (Link i bio!) #prosjektleder #stillingledig #film #spill #bransjeutvikling #filmsenter #vikenfilmsenter #jobbemedfilm #kursvirksomhet #utviklingsprogrammetNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vil du jobbe på tvers av film- og spillbransjen?

Vi søker prosjektleder for tiltak på film- og spillområdet i 2020-21. 
Prosjektlederen skal ha ansvar for koordinering og praktisk gjennomføring av bransjehevende tiltak. Arbeidet inkluderer oppfølging av allerede igangsatte tiltak og programmer, og utvikling og igangsetting av nye.

Viken filmsenter ønsker en bransje preget av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Kanskje er du den perfekte for jobben – eller noen du kjenner?
Søknadsfrist fredag 19. juni kl. 12! (Link i bio!) #prosjektleder #stillingledig #film #spill #bransjeutvikling #filmsenter #vikenfilmsenter #jobbemedfilm #kursvirksomhet #utviklingsprogrammet

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.