Logo – Viken Filmsenter

Vinneren av Grønnskjerm’s kortfilmkonkurranse AltForKort ble Håkon Anton Olavsen med ‘I det små’. Han mottar 10.000,- fra Viken Filmsenter. Håkon går første år på regi på Filmskolen og har laget vinnerfilrmen som en scene i et større prosjekt han arbeider med ved siden av skolen. – Premien går rett inn i produksjon! forteller han. – Håkon imponerte oss med et konsekvent perspektiv, i alt fra kamerabruk til klipp og til å fortelle historien fra en toårings synsvinkel, sier juryen. Vi gratulerer! #grønnskjerm #vikenfilmsenter #vegascene #vinnerenerkåret #altforkort #kortfilm #vikenungNB! Artikkelen er flere år gammel!

Vinneren av Grønnskjerm’s kortfilmkonkurranse AltForKort ble Håkon Anton Olavsen med ‘I det små’. Han mottar 10.000,- fra Viken Filmsenter. 
Håkon går første år på regi på Filmskolen og har laget vinnerfilrmen som en scene i et større prosjekt han arbeider med ved siden av skolen. – Premien går rett inn i produksjon! forteller han. – Håkon imponerte oss med et konsekvent perspektiv, i alt fra kamerabruk til klipp og til å fortelle historien fra en toårings synsvinkel, sier juryen.

Vi gratulerer! 
#grønnskjerm #vikenfilmsenter #vegascene #vinnerenerkåret #altforkort #kortfilm #vikenung

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: Grønnskjerm

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.