Logo – Viken Filmsenter

Wow for en herlig dag inne i kinosalen😊 Vi har sett kortfilmer laget av unge filmskapere i samarbeid med @mediefabrikken. Filmene er produsert i forbindelse med ulike Viken UNG programmer, FilmLab, og Oslo International Acting Festival. Fy fillern her er det mye skaperglede. Gratulerer til alle dere som står bak filmene👏👏👏👏 Sirkus Island, Suksess, Hva betyr det?, Hvorfor er det bare du?, Bovary, Ta meg hardt med kjærlighet, Baskettballbanen, Det kan fortsatt hende vi ikke kommer noen vei, Det er min jævla dag, Virgins4Lyfe, Noko stort Slik ting ender, Solfylte netter, Voksesmerter, Vinduet, Skrubbsår og Midt på treet. DERE RULER❤️ #kortfilm #ungfilm #vikenfilmsenter #vikenung #årsvisningenNB! Artikkelen er flere år gammel!
Wow for en herlig dag inne i kinosalen😊 Vi har sett kortfilmer laget av unge filmskapere i samarbeid med @mediefabrikken. Filmene er produsert i forbindelse med ulike Viken UNG programmer, FilmLab, og Oslo International Acting Festival. Fy fillern her er det mye skaperglede. Gratulerer til alle dere som står bak filmene👏👏👏👏 Sirkus Island, Suksess, Hva betyr det?, Hvorfor er det bare du?, Bovary, Ta meg hardt med kjærlighet, Baskettballbanen, Det kan fortsatt hende vi ikke kommer noen vei, Det er min jævla dag, Virgins4Lyfe, Noko stort Slik ting ender, Solfylte netter, Voksesmerter, Vinduet, Skrubbsår og Midt på treet. DERE RULER❤️ #kortfilm #ungfilm #vikenfilmsenter #vikenung  #årsvisningen

Instagram filter used: Clarendon

View in Instagram ⇒

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.