Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Amandustalent: Søknadsfrist utsatt til 17.februar

NB! Artikkelen er flere år gammel!

I år handler Amandustalent om prosessen fra idé til PITCH. Og deltagerene på dette talentverkstedet skal planlegge en film på som du får pitche sin idé for profesjonelle filmskapere og regionale filmsentre! Unge mellom 16- 20 år inviteres til å søke innen 10.februar.

 Amandustalent

Amandustalent
?Amandustalent er den største satsningen på talentutvikling under Amandusfestivalen, og i år har vi en helt ny vri på verkstedet! Denne gangen handler det om prosessen fra IDE TIL PITCH.

Gjennom en intensiv workshop, får de mest talentfulle og motiverte ungdommene i Norge lære seg kunsten å videreutvikle sin filmidé med god veiledning fra profesjonelle filmskapere. Verkstedet går over seks dager under Amandusfestivalen, og i løpet av disse dagene får du veiledning og god oppfølging av profesjonelle med erfaring innen filmformidling, regi, manusskriving, klipp og scenografi. Dette prosjektet er for ungdom under 20 år med lidenskap for film, og som ønsker å jobbe film i fremtiden. Det blir intense dager med mye hardt arbeid, lærdom, erfaringer og ikke minst mye moro!

Ønsker du å delta?
?Du søker ved å sende oss en filmidé, en beskrivelse av en karakter, en situasjon eller en konflikt som du ønsker å lage en kortfilm av. Skriv litt om deg selv og hvorfor akkurat du har lyst til å bli med på Amandustalent 2014.?Bruk søknadsskjemaet og send inn din søknad innen 17. februar 2014.

Link til søknadsskjema

Aldersgrensen for å delta er 16 til 20 år.?Utgifter til reise, opphold og verksted dekkes av arrangør.

Årets Amandustalent er fra 5. – 10.april 2014.
I løpet av verkstedet skal du planlegge en film på 1-5 minutter. Disse seks dagene er satt av til idéutvikling, synopsis, karakterutvikling, sceneskriving, filmøvelse med fokus på skuespillerinstruksjon som skal resultere i en pitch. En pitch vil si å presentere sin filmidé foran en jury. Talentene blir delt opp i fire team, der det blir fokus på hver enkelt idé, og alle idéene skal utvikles! Hvert team får sin egen veileder som følger de gjennom hele prosessen fra idé til pitch. I tillegg vil filmarbeidere fra andre fagfelt også komme med innspill og veiledning. Siste dagen skal alle deltager pitche sin idé på best mulig måte for en jury.

Dersom dere har spørsmål om Amandustalent, hvordan søke, eller ønsker mer informasjon, send en mail til talent@amandusfestivalen.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.