Logo – Viken Filmsenter

Velkommen til Spillkonventet 2023


VELKOMMEN TIL SPILLKONVENTET 2024

 

Påmeldingen er åpen, se programmet her!

Sammen med våre samarbeidspartnere gleder vi oss til to dager med faglig påfyll, smakebiter fra prosjekter i utvikling og sosialt samvær. Velværeavdelingen er åpen i år, så alle deltakere kan for første gang nyte hotellets basseng og badstue i ledige stunder!

Spillkonventet samler årlig den norske spillbransjen som stadig vokser. Dersom du er ny i bransjen og ønsker en fadder på konventet, eller en erfaren deltaker som ønsker å ta hånd om nykommere, inviterer vi også i år til å delta i vår fadderordning.

Viken filmsenters adferdskode skal bidra til at det oppleves trygt og inspirerende å delta på våre arrangementer. Hvis du opplever eller blir oppmerksom på uønsket adferd under konventet, si fra til oss som er arrangører!

Skal du delta på konventet og har noe spillbart du ivrer etter å vise frem og få respons på? Meld deg på testbonanza her.

Se bilder fra Spillkonventet 2023 og abonner gjerne på Viken filmsenters nyhetsbrev  for oppdateringer fremover!


Samarbeidspartnere


Kontaktperson

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.