Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

ANIDOX:LAB 2021 – SØK NÅ

NB! Artikkelen er flere år gammel!

ANIDOX:LAB er en nordisk konseptutviklingsworkshop for prosjekter i grenselandet animasjon /dokumentar /VR. Programmet er i år heldigitalt og består av en serie online-seminarer i perioden april til oktober 2021.

 

Søknadsfrist 20. mars.

 

 

 

– På tross av åpenbare restriksjoner, så fungerte ANIDOX:LAB svært godt digitalt. Personlig oppfølging og interessante gruppediskusjoner utfordret meg og mine ideer, og drev prosjektet videre, forteller Robin Jensen som deltok på fjorårets verksted med prosjektet «Vi trenger ingen astroide».

 

Når:  april – oktober 2021
Hvor : Online
Søknadsfrist: 20. mars 2021

Kontaktperson:  Michelle Kranot

Deltakeravgift: 700 EUR. Viken filmsenter dekker stipendet til et utvalgt prosjekt fra vår region. Andre utvalgte søkere må selv betale deltakeravgiften hvis de bestemmer seg for å delta.

 

ANIDOX:LAB 2021 er delt inn i fire moduler. Her finner du alt du trenger å vite om årets lab (tidspunkter, innledere, ressurspersoner, påmelding med mer).

 

ANIDOX er en kreativ plattform for utvikling og produksjon av animerte dokumentarprosjekter – og en del av utdanningstilbudet til The Animation Workshop / VIA University College. Programmet gjennomføres i samarbeid med det danske og det svenske filminstituttet i tillegg til Viken filmsenter  – og med støtte fra Vision Denmark.

Linda Lothe

Ansvarlig kommunikasjon og bransjehevende tiltak
Telefon: +47 900 52 271
E-post: linda@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.