Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Åpen dag 5. september

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Vi åpner dørene på kontoret til Viken filmsenter og ønsker velkommen til mingling og suppe med faglig påfyll i Drammen onsdag 5. september kl. 17.

Vi får besøk av den nylig tilsatte filmkommisjonæren i Oslo, Adrian Mitchell, og regissørene Eivind Landsvik og Julia Dahr.  Vår nye film- og spillkonsulent, Jan Dalchow, vil også være til stede.  Ånund Austenå, daglig leder for filmsenteret, oppsummerer første halvår og forteller om veien videre.

Vi  håper du vil komme og høre spennende nytt, spise suppe og slå av en prat.

 

På programmet:

ENDELIG FILMFOND FOR VIKEN-REGIONEN?

Den nylig tilsatte filmkommisjonæren i Oslo, Adrian Mitchell, har allerede hatt flere store internasjonale selskaper på besøk som viser stor interesse for vår region. Og denne høsten starter konkret utredning av et filmfond for Oslo og Viken-regionen. Det kan gi helt nye muligheter for bransjen. Adrian Mitchell kommer og trenger innspill og tilbakemeldinger fra dere. Kom og hør spennende nytt!

VI TRENGER MER MUSIKKVIDEO!


Eivind Landsvik vant i juni både Kollisjonsprisen under Oslo Pix og Gullstolen på Kortfilmfestivalen i Grimstad. Eivind er opptatt av at musikkvideo gir mulighet til å rendyrke ideer og konsepter. Han kommer for å fortelle om egne erfaringer og utfordrer dagens tilskuddsordninger for produksjon av musikkvideo. Det blir også mer om Kollisjonsprosjektet som vil bidra til mer fokus på musikkvideo, bl.a. med en pitchekonkurranse i Drammen i november.

 

VEIEN TIL BYGDEPRIDE OG VISNING PÅ NETT

Dokumentaren «Bygdehomo» ble publisert på Aftenposten TV i slutten av juni. Opptakene ble gjort på Bygdepride i Volda i midten av mai. Regissør Julia Dahr kommer og forteller om prosessen med å lage en kortdokumentar for visning på nett. Dette prosjektet fikk Xpress-tilskudd fra Viken filmsenter og vi bruker anledningen til å se på mulighetene til å finne raskere veier fra idé til visning av ferdig resultat.

Velkommen til Engene 44 i Drammen onsdag 5. september 2018 kl 1700.

 

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.