Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

CPH:DOX 2021 – Inter:Active program

NB! Artikkelen er flere år gammel!

CPH:DOX arrangerer for første gang INTER:ACTIVE SYMPOSIUM og Viken filmsenter deltar inn i programmet.

 

I samarbeid med CPH:DOX  har vi fulgt CPH:LAB-programmet fra oppstarten høsten 2020 og frem til i dag. Omstendighetene rundt årets LAB, som er gjennomført digitalt midt under en pandemi, har hos arrangøren reist nye spørsmål som: hvor nyttig er det å produsere under disse omstendighetene, hva er effektivt og ikke og i hvilken grad er det mulig å bygge et fellesskap rundt en digital lab. Lene Juliussen fra filmsenteret har deltatt som observatør på laben og intervjuet deltakere og mentorer. Funnene fra arbeidet skal sammenfattes i en rapport Lene skriver med vår film- og spillkonsulent, Cecilie Stranger-Thorsen.

Sammen legger de frem de foreløpige konklusjonene og inviterer til en snakk om veien videre fredag 23. april kl 17:25 i programposten:

 

Symposiumet går av stabelen online fredag 23. april, kl. 15:00 – 19:00.

Deltakerne på CPH:LAB presenterer arbeidet sitt i bolker i løpet av symposiumet. Andre resursspersoner på relaterte fagområder bidrar også med innsikt om landskapet prosjektene skal ut i. Ønsker du å delta?

Billetter kan kjøpes for 95 danske kroner her 

Kontaktperson

Lene Juliussen

Prosjektleder bransjehevende tiltak
Telefon: +47 958 27699
E-post: Lene@vikenfilmsenter.no

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.