Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Creative screenwriting med Zara Waldebäck

NB! Artikkelen er flere år gammel!

12 april (kl. 17-19) inviterer vi både unge og viderekomne manusforfattere til foredraget   «Creative Screenwriting Workshop – inspiring exercises to improve your scripts» med Zara Waldebäck.  Meld deg på innen onsdag 3 april!

Creative screenwriting ZaraWaldeback495x195Kreativitet er mer og mer viktig for manusforfattere som skriver for film. Med et stadig mer krevende og sofistikert publikum er det ikke lenger nok å følge standard skriveteknikker. Å bli en førsteklasses manusforfatter krever ikke bare beherskelse av verktøy, men å slippe løs og beholde kreativiteten. På dette livlige foredraget vil Zara Waldebäck også introdusere øvelser fra sin siste bok «The Creative Screenwriter» (Bloomsbury, 2012), som vil forbedre kvaliteten på både manus og forfatter.

Foredraget varer i ca to timer og er for både unge og viderekomne manusforfattere, alle kan få noe ut av Zaras øvelser og metoder uansett nivå.

Sted: Dramatikerforbundet, Rådhusgt. 7, Oslo
Tid: Fredag 12. april kl. 17.00-19.00
Påmelding: send epost til info@mediefabrikken.com innen onsdag 3. april.

Arrangementet er et samarbeid mellom Mediefabrikken i Akershus, Viken filmsenter og Dramatikerforbundet.

Zara er manusforfatter, -konsulent og foreleser. Hun er bosatt i Sverige og underviser ved Brobygrafiska Högskolan. Hun har tidligere undervist ved Brunel, Sussex and Thames Valley; alle britiske universiteter, og jobbet for British Screen, First Film Foundation og Film London. Hun har skrevet kort- og langfilm og for TV, og spesialiserer seg på å utvikle onlinemetoder for å trene manusforfattere.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.