Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Dokumentarkonventet 2014

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Dokumentarkonventet 2014 arrangeres i år for femte gang på Solstrand Hotel utenfor Bergen fra 8.-10. desember.

Tema for årets konvent er dokumentariske ferdigheter og programmet fokuserer i år på håndtverk og profesjonalitet.

Reisestøtte
Bransjen inviteres til et tre dagers dypdykk i filmfaget og vi tar imot søknader om reisestøtte på inntill 3000 kr. fra dokumentarfilmbransjen i vår region. Søknadene behandles fortløpende.

Send søknad med informasjon om din motivasjon for å delta og hva du ønsker å få ut av konventet, i tillegg til CV, til soknad@vikenfilmsenter.no. Merk søknaden ”Dokumentarkonventet 2014”

NB: For å få søknaden behandlet må du være registrert i vårt bransjeregister 

Layout 1

Smakebiter fra programmet:

Fullt program og påmelding finner du på konventets hjemmesider.

Med årets program ønsker programkomiteen å lyssette fotografen, klipperen, manusforfatteren, lyddesigneren og animatøren.

Årets case-study er «Natta pappa henta oss», regissert av Steffan Strandberg og produsert av Carsten Aanonsen i Indie Film. «Natta pappa henta oss» er et særlig ambisiøst prosjekt på mange plan, der Strandberg tar i bruk både animasjon og arkivfoto for å fortelle sin oppveksthistorie

Masterclass med Anders Østergaard: I denne masterclassen snakker Anders Østergaard om sine metoder, og demonstrerer ved hjelp av sine filmer de ulike grepene som karakteriserer hans filmspråk

Dokumentaransvarlig Linn Aronsen kommer for å presentere VGTVs programprofil, gi en smakebit av aktuelle prosjekter i 2015 og snakke om hva de ser etter.

Flere av foredragsholderne tilbyr indivuduelle møter og rådgivning.
PS: Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder, så meld din interesse tidlig.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.