Logo – Viken Filmsenter
Nyheter

Dokumentarkonventet 2015: vilje

NB! Artikkelen er flere år gammel!

Det årlige Dokumentarkonventet arrangeres i år fra 7.-9. desember på Solstrand Hotel utenfor Bergen. I år er programfokuset  VILJE og nyheter i programmet slippes fortløpende gjennom høsten og frem mot konventet.

Viljen til å kommunisere er drivkraften bak enhver dokumentarfilm, men vet vi alltid hvem vi ønsker å kommunisere med? Hva vil vi oppnå med filmene våre og hvordan sørger vi for at vi treffer dem som vi ønsker å nå?

Dokumentarkonventet 2015

 

Årets dokumentarkonvent er en oppfordring til dristighet, men samtidig en skjerpende utfordring om å bli flinkere til å lage konkrete strategier for hvordan vi når våre mål. Det handler om alt fra å våge seg inn i eksplosive tema til å oppsøke publikum der de finnes – kort sagt: Hvordan vi går fra visjon til gjennomslagskraft.

I tre fullspekkede dager vil vi samle den profesjonelle dokumentarfilmbransjen med både nasjonale og internasjonale gjester til inspirerende samtaler og diskusjoner rundt fire hovedpunkter: Vilje til risiko, vilje til gjennomslag, vilje til kompromiss og vilje til samfunnsansvar.

Alt begynner og slutter med VILJEN.

Velkommen til Dokumentarkonventet 2015!

Følg med på deres nettsider og på facebook.

Motta nyhetsbrev

Register deg, og hold deg oppdatert om siste nytt fra Viken filmsenter

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.